Instellingen venster

Inleiding

In dit venster kunt u de instellingen van TExpressive wijzigen.

Instellingen venster

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Instellingen" venster kunt u openen door de menuoptie "Opties \ Bewerk instellingen..." te kiezen in het hoofdvenster.

Beschikbare opties

Tab "Taal"

Alle taalopties.

Keuzelijst "Gebruikte taal"
Toetscombinatie "Alt + G"
De taal die door TExpressive wordt gebruikt.  U moet TExpressive opnieuw opstarten voordat een nieuw gekozen taal van kracht wordt.

Algemeen

Knop "OK"
Toets "Enter"
Toetscombinatie "Alt + O"
Sluit het venster en pas de instellingen aan met eventuele wijzigingen.
Knop "Annuleren"
Toets "Escape"
Toetscombinatie "Alt + A"
Sluit het venster en annuleer eventuele wijzigingen.
Knop "Toepassen"
Toetscombinatie "Alt + T"
Pas de wijzigingen die u in de instellingen heeft gemaakt toe zonder het venster te sluiten.
Toets "F1"
Toont de "Instellingen" venster helppagina.