Mijn licentiegegevens venster

Inleiding

Dit venster toont u de gegevens van uw geïstalleerde licentie.  Het toont u ook het aantal dagen dat u TExpressive heeft gebruikt.  Wanneer u extra licenties wilt kopen, of wanneer u uw licentie op onze website wilt beheren, kunt u op de links klikken.

Mijn licentiegegevens venster

Hoe toegang te krijgen tot dit venster

Het "Mijn licentiegegevens" venster wordt getoond als u de menuoptie "Help \ Mijn licentiegegevens..." selecteert in het hoofdvenster.

Beschikbare opties

Veld "Op naam van"
Toetscombinatie "Alt + N"
De naam waarop de geïstalleerde licentie vermeld staat.
Veld "Aantal gebruikers"
Toetscombinatie "Alt + A"
Het aantal gebruikers waarvoor de geïstalleerde licentie is uitgegeven.
Veld "Licentienummer"
Toetscombinatie "Alt + L"
Het nummer van de geïstalleerde licentie.
Veld "E-mail adres"
Toetscombinatie "Alt + E"
Het e-mail adres dat is gebruikt bij het kopen van de geïstalleerde licentie.
Link "Koop veilig on-line"
Start uw web browser en opent de TExpressive webwinkel.
Link "Inloggen op Mijn Licentie"
Start uw web browser en opent de Mijn Licentie pagina op de TExpressive website.
Knop "OK"
Toetscombinatie "Alt + O"
Sluit dit venster.
Toets "F1"
Toont de "Mijn licentiegegevens" venster helppagina.