Skip navigation links
Automatiseer uw tekstdocumenten expressief en gemakkelijk met TExpressive!
Menu
TExpressive
Automatiseer uw tekstdocumenten expressief en gemakkelijk met TExpressive!

Hoofdvenster

Inleiding

Alle TExpressive verwerkingsacties kunnen alleen vanaf de command line worden uitgevoerd.  Alle andere acties en vensters kunnen vanuit het hoofdvenster worden benaderd.

Hoofdvenster

Beschikbare opties

Label "Dit product is gelicenseerd aan"
De licentie-informatie.  Als er geen licentie is geïnstalleerd, of als er iets mis is met uw geïnstalleerde licentie wordt dit getoond.
Menuoptie "Bestand \ Einde"
Knop "Einde"
Toetscombinatie "Alt + E"
Toetscombinatie "Alt + F4"
Sluit TExpressive.
Menuoptie "Opties \ Bewerk instellingen..."
Bewerk de instellingen die TExpressive gebruikt.  Toont het "Instellingen" venster.
Menuoptie "Help \ Hoe dit venster te gebruiken"
Toets "F1"
Toont de hoofdvenster helppagina.
Menuoptie "Help \ Hoe TExpressive te gebruiken"
Toont de TExpressive helppagina's.
Menuoptie "Help \ Controleren op updates..."
Controleert op de TExpressive website of er nieuwe updates beschikbaar zijn voor TExpressive.
Menuoptie "Help \ Hoe te licenseren..."
Toont informatie over hoe u TExpressive kunt licenseren.  Opent het "Geen licentie" venster.
Menuoptie "Help \ Mijn licentiegegevens..."
Toont informatie over uw geïstalleerde licentie.  Opent het "Mijn licentiegegevens" venster.
Menuoptie "Help \ Vraag ondersteuning..."
Opent de ondersteunings pagina.
Menuoptie "Help \ Over TExpressive..."
Toont informatie over de versie van TExpressive.  Opent het "Over TExpressive" venster.