Skip navigation links
Automatiseer uw tekstdocumenten expressief en gemakkelijk met TExpressive!
Menu
TExpressive
Automatiseer uw tekstdocumenten expressief en gemakkelijk met TExpressive!

Installeer TExpressive

Om TExpressive op uw computer te installeren moet u het installatieprogramma starten.  Om de nieuwste versie van TExpressive te bemachtigen kunt u de TExpressive website bezoeken.  Merk op dat u zich ook op de TExpressive update mailing lijst kunt inschrijven zodat u nooit een TExpressive update mist.

Wanneer u het installatieprogramma start en op "Volgende" klikt op het introductievenster ziet u onze gebruikersovereenkomst.  Als u de overeenkomst accepteert kunt u de TExpressive installatie voortzetten.

In het volgende installatievenster kunt u aangeven waar u TExpressive wilt installeren.  Dit kan overal op uw computer zijn, maar standaard zal TExpressive in uw "Program files" map worden geïnstalleerd.

In het volgende installatievenster kunt u de naam van de Start menu map opgeven waarin TExpressive de snelkoppelingen naar de applicatie, de helppagina's en het de-installatieprogramma zet.  U kunt deze map elke naam geven die u wilt.

In het volgende installatievenster kunt u aangeven of u een snelkoppeling naar TExpressive op uw bureaublad wilt opnemen.  Als het installatieproces een geldige TExpressive licentie heeft gevonden in een vorige TExpressive installatie kunt u ook meteen deze licentie op de nieuwe TExpressive installatie toepassen.

Het volgende installatievenster toont u een kort overzicht van de acties die het installatieprogramma uit zal voeren.  Als u op "Installeer" klikt in dit venster zal de installatie van TExpressive starten met de opties die u heeft aangegeven.

Het laatste installatievenster stelt u in staat om meteen TExpressive op te starten.  Klik op "Einde" om het installatieprogramma te sluiten.